fbpx

Om Mig

Hvorfor du skal vælge en uddannet bærekonsulent

Rie Leth Nielsen portræt

VikleRier er drevet af mig, Rie Leth Nielsen. Jeg blev uddannet bærekonsulent PRO fra Slyngeskolen i 2021, for at kunne hjælpe andre nybagte forældre til en bedre start på forældreskabet. Du kan styrke båndet til din barn ved at bære barnet tæt, og samtidig skabe tryghed for barnet. Efterfølgende har jeg udvidet med en uddannelse som ammevejleder og en babymassage instruktør uddannelse i håb om at kunne hjælpe endnu flere nybagte forældre.

Ikke to mennesker er ens og ikke alle bæreredskaber passer til alle mennesker. Derfor kan jeg ikke fortælle dig, hvilke YouTube videoer du bør se, hvis du ønsker at lære at bære dit barn.
Hvad jeg derimod kan er, at bruge min viden til, at finde netop den løsning, som passer til dig og dine udfordringer.

Jeg går meget op i at sikkerheden er i orden, når du bærer dit barn. Du vil derfor få gennemgået BæreTjekket™, som udover sikkerheden også kommer omkring barnets ergonomi og din egen komfort.

Er du interesseret i at høre mere, så book en uforpligtende samtale hvor vi gennemgår dine behov og finder den rette løsning for dig og dit barn.

Bærekonsulent PRO certificering
Uddannet fra Slyngeskolen

Februar 2021

Babymassage instruktør certificering
Uddannet fra Tryk og Glad

v. Katrine Birk og Merete Kongsmark
November 2022

Ammevejleder uddannet
Uddannet ved Astrid Givard og Elisa Luna

Marts 2021

Kunderne siger

Du hjalp mig lige med det jeg havde brug for. Ret fedt!

Mor til pige på 5 mdr.

Fordelen ved en uddannet bærekonsulent er at jeg er sikker på at vedkommende ved hvad de snakker om, og det skaber tryghed i forhold til at det er mit barn det handler om.

Mor til dreng på 6 mdr.

Har brugt ringslynge og mei tai, men følte ikke rigtig, at mit barn sad ordentlig i dem og at jeg fik ondt i skulder af ringslyngen. Rie fik vist samt set og guidet mig i hvordan den sidder korrekt, så jeg er tryg ved at have mit barn siddende i den.

Mor til pige på 4,5 mdr.

Det gik over al forventning i forhold til at få feedback og justeringer over en skærm.

Mor til dreng på 6 mdr.