fbpx

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

VikleRier
Emdrup Engvej 1, st
2400 København NV
CVR nr.: 44020157
Telefon: 60622284
Email: info@viklerier.dk

Priser og betaling

Alle priser i danske kroner (DKK) inkl. moms, medmindre andet er angivet.
Du kan betale med Dankort, VISA og Mastercard.
Straks efter købet modtager du en faktura på e-mail til den angivne e-mailadresse.
Jeg forbeholder mig ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer og prisfejl.

Levering

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller som en adgangskode til et lukket forum, til den e-mailadresse angivet ved betaling.
Live produkter så som 1:1 konsultationer og workshops leveres som aftalt ved bestilling, enten online eller ved fysisk fremmøde.

Fortrydelsesret

Digitale produkter

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede produkter, så snart det købte tages i brug. Produktet betragtes som taget i brug, når betalingen er gennemført og du har modtaget din faktura.
Du har stadig to års reklamationsret ifølge købeloven. Evt. fejl og mangler skal oplyses inden for rimelig tid. Det er din pligt at angive hvori fejlen eller manglen består.

Live produkter

For 1:1 konsultationer og workshops gælder det, at hele beløbet refunderes når der er mere end 30 dage til afholdelse. Ved mindre end 30 dage til afholdelse får du 50 % retur, hvis du ønsker at aflyse. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives pengene ikke retur. Dog er det muligt at overdrage din plads til en anden. Skulle dette være relevant kan du kontakte mig på info@viklerier.dk.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, digitale produkter, tekster og billeder tilhører VikleRier. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt. Produktet er personligt og må ikke videregives til tredje part.
Ved køb af digitale produkter opnås én licens. Alle digitale produkter er personlige og må ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde uddeles til tredje part uden foregående aftale med VikleRier.
Ønsker du at citere fra det købte materiale, skal dette foregå med godkendelse fra VikleRier.

Aflysning

Jeg forbeholder mig ret til ansvarsfrit at aflyse workshops, kurser og events ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at blive overflyttet til næste kursus, workshop eller event, alternativt at få pengene retur.

Ansvar

Min viden og personlige erfaringer skal ses som inspiration, der stilles til rådighed. Det ydes ingen garanti for resultatet.
Som certificeret bærekonsulent underviser jeg altid i sikkerhed omkring at bære sit barn. VikleRier fraskriver sig ansvar for skader opstået ved brug af teknikker formidlet af VikleRier.
Det er altid bæreren, som har ansvar for barnet!

Klagemuligheder

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos VikleRier, kan den sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive e-mail adressen info@viklerier.dk.